Zmiany czekają — wyślemy po powrocie sieci
Dotknij kafelka, aby dodać pozycję do listy. Nowy stały zakup dodasz, przesuwając pozycję na liście w lewo i wybierając Do stałych. Przytrzymaj kafelek, aby go stąd usunąć.
Wybór działa na tym urządzeniu. „Wyłączone” dodaje zdjęcie od razu, bez pytania o odczyt.
0:00
Słucham…
Zapamiętuje zakładkę (Planuj, Ceny, Kupuj) osobno dla tej listy, tylko na tym urządzeniu.
Wyłączona zakładka znika z paska tej listy na każdym urządzeniu. Planuj zostaje zawsze.
Przesuń listę w lewo, aby zmienić jej nazwę.
Link otwiera wszystkie Twoje listy na innym urządzeniu. Zachowaj go dla siebie — do dzielenia się jest „Udostępnij listę”.
Damy znać, gdy w gazetce pojawi się coś z Twojej listy lub stałych zakupów.
Zapisuje się sam. Sprawdź pisownię — na ten adres wyślemy link, gdy zgubisz konto.
Ten link prowadzi do innego konta niż zapisane na tym urządzeniu.
Obecne konto nie ma e-maila — bez zapisanego linku przepadnie.
Lista zakupów: wpisz, sfotografuj albo powiedz. Bez rejestracji.
Odznaczony sklep znika z porównania w Cenach — tylko na tym urządzeniu.